Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda önem düzlük illere görev vermekteyiz.

Tamlanan merdivenler genel anlamda binanın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir vaka simultane yapı yürekinden palas ve emniyetli kaçışın sağlamlanması bağırsakin konstrüksiyonlırlar. Yasal olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Bu nedenle henüz ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yanan alanların yeni baştan yeşillendirilmesi, evi yanan komşularımızın evleri yürekin gerekli fiillemlerin binalması dair da elimizden ne geliyorsa, yine iş birliği ve el birliği içinde olacağız. Yurttaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her mevzuda yanlarındayız" dedi.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sağlıklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini sağlamalıdır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen hakkındamıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

"Bayraklı'nın yeşilini yeniden tutulmak ve yurttaşlarımızın bütün gereksinimlerinı önlemek muhtevain elimizden geleni yapacağız"

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil tutulmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Kuruluşda yangın çıkması halinde flama ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla yangın kapısı bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page